ΕΛΛΑΔΑ

«Η Εύα Καϊλή δεν είναι διάβολος» - Τι απαντά ο Σβεν Μαρί για την πολύκροτη υπόθεση

«Η Εύα Καϊλή δεν είναι διάβολος» - Τι απαντά ο Σβεν Μαρί για την πολύκροτη υπόθεση

Ο νέος συνήγορος της Εύας Καϊλή αναφέρεται στις εξελίξεις του Qatargate και στην υπερασπιστική γραμμή που πρόκειται να ακολουθήσει.

Η Εύα Καϊλή προχώρησε στην κατάθεση έφεσης μέσω του νέου συνηγόρου της, Σβεν Μαρί. Ήδη το κατηγορητήριο έχει βαρύνει για την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου λόγω των όσων κατέθεσε ο Αντόνιο Παντσέρι.

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα sud info, ο συνήγορος της ευρωβουλευτή εκφράζει την απογοήτευσή του, για την απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών, να μην την αφήσουν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σχετικά με τον κίνδυνο απαγωγής της

Όταν ο συνήγορος ρωτήθηκε για τον κίνδυνο απαγωγής της Εύας Καϊλή, εκείνος απάντησε ότι σε αυτό το κομμάτι δεν δίνει σημασία.

«Ας σταματήσουμε να προσπαθούμε να μετατρέψουμε, μια τόσο σοβαρή υπόθεση σε ταινία, ακόμα κι αν το σενάριο είναι καλό» συμπληρώνει.

Τι απαντά στους χαρακτηρισμούς περί «δικηγόρου του διαβόλου»

Ο Σβεν Μαρί, σημειώνει: «Αυτό σημαίνει ότι η Εύα Καϊλή είναι διάβολος; Δεν είναι. Ρωτήστε τους πυροσβέστες του Γκισλεγκέν, την Πατρίτσια Λεφράνκ ή τον νεαρό άνδρα που πέθανε στο πανεπιστήμιο κατά τη διάρκεια του «βαπτίσματός» του αν είναι διάβολοι. Κοιτάζοντας το βιογραφικό μου, θα μπορούσες να γράψεις τρεις σελίδες για όλους εκείνους τους ανθρώπους που υπερασπιζόμουν και που κάθε άλλο παρά διάβολοι ήταν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top