ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 126 εκλογικά κέντρα της μητροπολιτικής περιφέρειας Πάφου διεξάγεται η ψηφοφορία για το τριπρόσωπο

Σε 126 εκλογικά κέντρα της μητροπολιτικής περιφέρειας Πάφου διεξάγεται η ψηφοφορία για το τριπρόσωπο

Εκατόν είκοσι έξι εκλογικά κέντρα λειτουργούν την Κυριακή στην Μητροπολιτική Περιφέρεια Πάφου, για τη διαδικασία ανάδειξης του τριπρόσωπου από το οποίο θα προέλθει ο επόμενος Μητροπολίτης Πάφου.

Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών της Μητρόπολης Πάφου, Ιωάννη Χαριλάου, στα 126 εκλογικά κέντρα περιλαμβάνονται και 19 που είναι στις κοινότητες της επαρχίας Λεμεσού, όπως το Όμοδος, η Πάχνα-Αυδήμου, Πισσούρι-Παραμάλι, Ποταμιού, Πραστειό-Αυδήμου, Ανώγυρα-Αλέκτωρα-Άγιος Θωμάς-Πλατανίσκια, Άρσος Λεμεσού-Μαλλιά-Κισσούσα, Βάσα Κοιλανίου, Δορά-Μούσερε, Φοινί και Κάτω Πλάτρες.

Επίσης εκλογικό κέντρο που ανήκει στην Μητροπολιτική Περιφέρεια Πάφου λειτουργεί και στον Παχύαμμο.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από την Έπαρχο Πάφου, Μαίρη Λάμπρου, η μείωση των εκλογικών κέντρων σε σύγκριση με τις αρχιεπισκοπικές εκλογές οφείλεται στο γεγονός ότι οι εκτοπισμένοι εκλογείς έχουν αφαιρεθεί από τους εκλογικούς καταλόγους.

Είπε επίσης πως τα εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν μέσα στους ναούς ή σε αίθουσες των ναών, με εξαίρεση την εκκλησία του Αποστόλου Παύλου όπου θα λειτουργήσει σε αίθουσες δίπλα στο Δημοτικό, όπως συνέβη και στις Αρχιεπισκοπικές εκλογές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top