Ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» μεγάλωσε! Ξεχάστε το γλυκό προσωπάκι του– Τώρα έγινε sexy αντράκι (Φώτο)

Ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» μεγάλωσε! Ξεχάστε το γλυκό προσωπάκι του– Τώρα έγινε sexy αντράκι (Φώτο)

Θυμάστε την τηλεοπτική σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι μαζί» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και μας χάριζε άφθονο γέλιο;

Ο πιο μικρός που έπαιζε στην σειρά, Σάββας Σαλίπας (Γιαννάκης), τώρα που πέρασαν τα χρόνια έχει πλέον μεγαλώσει, έγινε 17χρόνων και δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Μεγάλωσε λοιπόν ο Γιαννάκης, ο τηλεοπτικός γιος του Γιάννη Μπέζου, και δείχνει πώς θα κάνει αρκετά κορίτσια να σφάζονται στα πόδια του, και φυσικά παραμένει ακόμη το ίδιο γλυκός αλλά πιο… αντράκι, σε σχέση με το πως τον θυμόμαστε από την σειρά. 

Αντώνης Κέστας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE