«Βαρύ» πρόστιμο σε 56χρονο – Είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων

«Βαρύ» πρόστιμο σε 56χρονο – Είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων

Μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν σήμερα (19/2) το πρωί, έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία, υποστατικά και οχήματα 56χρονου στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 18,920 τσιγάρα, 2,200 θερμαντικά τσιγάρα και 4,850 γραμμάρια καπνού στριφτού τσιγάρου.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, ενώ σχετικά ειδοποιήθηκε το Τμήμα Τελωνείων.

Τα καπνικά προϊόντα παραλήφθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως, με την καταβολή του χρηματικού ποσού των 8,000 ευρώ, από τον 56χρονο.

Υπουργικό: Ονοματολογίας... συνέχεια - Ποιοι φαίνεται να έχουν προβάδισμα
Κλειδώνει το «τριπρόσωπο» στον ΔΗΣΥ - Έντονο παρασκήνιο για την προεδρία
Με μοιρολόι από τα μουσικά της τέκνα αποχαιρέτισε η Κύπρος την Κυριακού Πελαγία - Φωτογραφίες και βίντεο
Εντυπωσιακή παρέλαση από τη νέα γενιά Λεμεσιανών καρναβαλιστών – Δείτε φωτογραφίες
Μαρία Κορινθίου για το πρόβλημα υγείας: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, ο γιατρός μου βρήκε ανεύρυσμα»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE