Πάλι καλά που υπάρχει κι ο Φαμπιάνο!

Πάλι καλά που υπάρχει κι ο Φαμπιάνο!

Επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια, ανέβηκε στην 5η θέση, είναι καθαρά στα δικά της πόδια πλέον, αν θα βρίσκεται στην πρώτη εξάδα στην Β’ φάση του πρωταθλήματος. Με την ψυχή στο στόμα, μπορεί να λεχθεί ότι πήρε το τρίποντο το τριφύλλι. Τρία πράγματα μπορούν να κρατήσουν από το χθεσινό ματς στο Μακάρειο.

Το ότι δεν δέχθηκαν την ισοφάριση, ειδικά στην επανάληψη όταν… έμπαιναν άνετα στην περιοχή του Φαμπιάνο οι παίχτες του Ολυμπιακού. Είχαν δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Καλίλι, στο φινάλε του ημιχρόνου.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.