Πάλι καλά που υπάρχει κι ο Φαμπιάνο!

Πάλι καλά που υπάρχει κι ο Φαμπιάνο!

Επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια, ανέβηκε στην 5η θέση, είναι καθαρά στα δικά της πόδια πλέον, αν θα βρίσκεται στην πρώτη εξάδα στην Β’ φάση του πρωταθλήματος. Με την ψυχή στο στόμα, μπορεί να λεχθεί ότι πήρε το τρίποντο το τριφύλλι. Τρία πράγματα μπορούν να κρατήσουν από το χθεσινό ματς στο Μακάρειο.

Το ότι δεν δέχθηκαν την ισοφάριση, ειδικά στην επανάληψη όταν… έμπαιναν άνετα στην περιοχή του Φαμπιάνο οι παίχτες του Ολυμπιακού. Είχαν δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Καλίλι, στο φινάλε του ημιχρόνου.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο

Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο

Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.