Όχημα 54χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Καταστράφηκε ολοσχερώς, ζημιές και σε άλλα δύο αυτοκίνητα – Δείτε φωτογραφία

Όχημα 54χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Καταστράφηκε ολοσχερώς, ζημιές και σε άλλα δύο αυτοκίνητα – Δείτε φωτογραφία

Όχημα 54 χρόνου κατοίκου Παραλιμνιου τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο μετά τα μεσάνυκτα ενώ αυτό βρίσκονταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Από την πυρκαγιά το όχημα του 54 χρόνου καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε αλλά δυο οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα δίπλα από το όχημα του 54 χρόνου.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχωστου. Την σκηνή επισκέφθηκαν ο επόπτης ασφαλείας της ΑΔΕ Αμμοχωστου καθώς και μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνιου, άμεσης επέμβασης και ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχωστου.

Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένεται η συνέχιση των εξετάσεων με την άφιξη εμπειρογνωμόνων το πρωί.

Μέχρι στιγμής τα αιτία της πυρκαγιάς είναι άγνωστα ενώ το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας δεν μπορεί να αποκλειστεί. Το ΤΑΕ Αμμοχωστου διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία του 24χρονου που έχασε τη ζωή του, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Πρόκειται για τον Ibrahim Al Aawad, ηλικίας 24 ετών, με καταγωγή από τη Συρία.

BEST OF TOTHEMAONLINE