Λιμάνι Λεμεσού: Ιδού πώς έγινε το πλοίο και τα εμπορευματοκιβώτια μετά τη σύγκρουση (φωτογραφία)

Λιμάνι Λεμεσού: Ιδού πώς έγινε το πλοίο και τα εμπορευματοκιβώτια μετά τη σύγκρουση (φωτογραφία)

Όπως έγινε γνωστό, αναστάτωση προκλήθηκε στο λιμάνι Λεμεσού την Τρίτη (28/07) όταν ρυμουλκό συγκρούστηκε με πλοίο που εκφόρτωνε εμπορεύματα (FLORIANA).

Από τη σύγκρουση υπέστησαν ζημιές σε δυο εμπορευματοκιβώτια με αποτέλεσμα να γεμίσει η θάλασσα Η θάλασσα του λιμανιού γέμισε με κομμάτια ξύλου και πολυστερίνης.

Στο παρόν παρασκήνιο παρουσιάζουμε τις ζημιές του πλοίου και των εμπορευματοκιβωτίων μετά την σύγκρουση:

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα θετικό αποτέλεσμα από την άτυπη διερυμένη συνάντηση του Ιουλίου, δήλωσε το Σάββατο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, προσθέτοντας ότι θα επισκεφθεί ξανά την Κύπρο πριν την επόμενη συνάντηση που θα συγκληθεί από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.