ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Άκουσε» την ποινή του 26χρονος για τροχαία αδικήματα  

«Άκουσε» την ποινή του 26χρονος για τροχαία αδικήματα   

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, σε 26 χρονο από την Ρουμανία τον οποίο έκρινε ένοχο σε σωρεία υποθέσεων που αφορούσαν τροχαία αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν κατά τα έτη 2020-2021 στις Επαρχίες Αμμοχώστου, Λάρνακάς και Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα στις 12/3/2020 ο 26 χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί στο δρόμο Αγίας Νάπας-Παραλιμνίου ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Στις 1/10/20 εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα να οδηγεί χωρίς άδεια οδήγησης και ενώ του είχε αποστερηθεί στις 16/6/2020 από το Δικαστήριο Λευκωσίας το δικαίωμα να κατέχει άδεια οδηγού για περίοδο 6 μηνών.

Στις 25/10/20 εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στην Λάρνακα ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Στις 5/11/20 εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στο Πέρα Χωρίο ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Στις 30/1/21 εντοπίστηκε να οδηγεί στο δρόμο Αγίας Νάπας-Παραλιμνίου ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Στις 1/3/21 εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στην Λάρνακα ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Στις 2/4/21 εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στην Λάρνακα ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας και ενώ του είχε αποστερηθεί στις 2/3/2021 από το Δικαστήριο Λάρνακας το δικαίωμα να κατέχει άδεια οδηγού για περίοδο 1 μηνός. Στις 27/9/21  εντοπίστηκε να οδηγεί σε δημόσιο δρόμο στην Λευκωσίας ενώ τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, χωρίς να είναι προσδεδεμενος με ζώνη ασφαλείας και χρησιμοποιούσε τηλέφωνο στο χέρι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top