Ιωάννα Τούνη: Βγήκε για βόλτα με τον νεογέννητο γιο της - «Είπαμε να πάμε και για ένα καφεδάκι» - Βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Βγήκε για βόλτα με τον νεογέννητο γιο της - «Είπαμε να πάμε και για ένα καφεδάκι» - Βίντεο

Σε μια νέα ανάρτηση μαζί με το μωράκι της προχώρησε στα social media η Ιωάννα Τούνη, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της.

Το απόγευμα της Τετάρτης η ίδια βρέθηκε στη Γλυφάδα, όπου και απόλαυσε τη βόλτα με το παιδί της.

«Είχαμε γιατρό και τώρα είπαμε να πάμε και για ένα καφεδάκι. Ελπίζω να μου είναι φρόνιμος και να μη ζητάει να τον θηλάζω συνέχεια. Ελπίζω να το ζητήσει λίγο, ώστε να το βγάλουμε διακριτικά στη ζούλα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε stories της.

Δείτε τις αναρτήσεις της

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE