ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον «αέρα» η ιστοσελίδα της Αρχής κατά της Διαφθοράς – Πώς μπορούν να υποβάλουν καταγγελίες οι πολίτες

Στον «αέρα» η ιστοσελίδα της Αρχής κατά της Διαφθοράς – Πώς μπορούν να υποβάλουν καταγγελίες οι πολίτες

Στη διάθεση των πολιτών βρίσκεται πλέον η ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς, μέσω της οποίας οποιοσδήποτε μπορεί να υποβάλει καταγγελία διαδικτυακά.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Μετά τη θέσπιση των Κανονισμών Λειτουργίας της Αρχής στις 16 Δεκεμβρίου 2022, τίθεται σε λειτουργία η ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς, στη διεύθυνση https://www.iaac.org.cy.

Μέσω της ιστοσελίδας, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το έργο και τις αρμοδιότητες της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς, τη σύνθεσή της και το σχετικό Νομικό Πλαίσιο.

Οι πολίτες μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες και για τους τρόπους υποβολής καταγγελιών και/ή πληροφοριών προς την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς, καθώς και ενδεικτικά έντυπα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν, εάν το επιθυμούν, προς τον σκοπό αυτόν. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλλουν διαδικτυακά τις οποιεσδήποτε καταγγελίες τους ή να εκτυπώνουν το έντυπο υποβολής καταγγελίας/ πληροφορίας και να το υποβάλλουν με τους εξής τρόπους:
-Ηλεκτρονικά με αποστολή στο email: [email protected]
-Με ταχυδρομική επιστολή ή με το χέρι (κιβώτιο καταγγελιών) στο γραφείο του Επιτρόπου Διαφάνειας: Μάρκου Δράκου 10, 5ος όροφος, 1040 Λευκωσία, Κύπρος, Τ.Θ. 29035, 1620 Λευκωσία
-Με τηλεομοιότυπο, στο 22756414

Οι πολίτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να υποβάλλουν την καταγγελία/ πληροφορία ανώνυμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσω της ιστοσελίδας, η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς προσκαλεί πρόσωπα εγνωσμένης και εξειδικευμένης πείρας, σε υποβολή ενδιαφέροντος για τις θέσεις Λειτουργών Επιθεώρησης, με την συμπερίληψή τους στον Κατάλογο Υποψηφίων Λειτουργών Επιθεώρησης σύμφωνα με το Άρθρο 13, του περί της Σύστασης και Λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς Νόμου του 2022 Ν. 19(I)/2022.

Η περιήγηση στη σελίδα είναι εύκολη και φιλική προς τον χρήστη. Για να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς, πατήστε εδώ: https://www.iaac.org.cy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top