Τουρκία: Νέος ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία

Τουρκία: Νέος ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία

Μία ακόμη ισχυρή σεισμική δόνηση, 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/02) στο Χατάι, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 18 χιλιόμετρα νότια της Αντάκειας, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 10 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο Χατάι, μια από τις επαρχίες που επλήγησαν περισσότερο από τους δύο φονικούς σεισμούς με επίκεντρο το Καχραμανμαράς, δύο ακόμη σεισμοί μεγέθους 6,4 και 5,8 βαθμών σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα, με διαφορά 3 λεπτών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE