Τουρκία: Νέος ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία

Τουρκία: Νέος ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία

Μία ακόμη ισχυρή σεισμική δόνηση, 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/02) στο Χατάι, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 18 χιλιόμετρα νότια της Αντάκειας, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 10 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο Χατάι, μια από τις επαρχίες που επλήγησαν περισσότερο από τους δύο φονικούς σεισμούς με επίκεντρο το Καχραμανμαράς, δύο ακόμη σεισμοί μεγέθους 6,4 και 5,8 βαθμών σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα, με διαφορά 3 λεπτών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE