Τουρκία: Νέος ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία

Τουρκία: Νέος ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία

Μία ακόμη ισχυρή σεισμική δόνηση, 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/02) στο Χατάι, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 18 χιλιόμετρα νότια της Αντάκειας, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 10 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο Χατάι, μια από τις επαρχίες που επλήγησαν περισσότερο από τους δύο φονικούς σεισμούς με επίκεντρο το Καχραμανμαράς, δύο ακόμη σεισμοί μεγέθους 6,4 και 5,8 βαθμών σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα, με διαφορά 3 λεπτών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.