Εκδόθηκαν πέντε εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια στο ΤΕΠΑΚ

Εκδόθηκαν πέντε εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια στο ΤΕΠΑΚ

Εντάλματα σύλληψης εναντίον πέντε προσώπων για την επίθεση κουκουλοφόρων στην εκδήλωση της ΦΕΤΕΠΑΚ και της Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου, εξασφάλισε το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και φοιτητές του ΤΕΠΑΚ.

Όπως αναφέρει σε ενημερωτικό μήνυμά της η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, εξασφαλίστηκαν στοιχεία εναντίον πέντε προσώπων για συμμετοχή στο χθεσινοβραδινό ομοφοβικό επεισόδιο.

Εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες πρόκειται για φοιτητές του ΤΕΠΑΚ, καθώς και πρώην φοιτητές ή απόφοιτους του Πανεπιστημίου, ηλικίας από 22 μέχρι 26 χρόνων.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE