Στον «αέρα» από τον Απρίλιο νέα Τκ αεροπορική εταιρεία - «Οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες»

Στον «αέρα» από τον Απρίλιο νέα Τκ αεροπορική εταιρεία - «Οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες»

Ο «υπουργός δημόσιων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρίκλι, ανέφερε ότι νέα τουρκοκυπριακή αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιήσει την πρώτη πτήση της στις 16 Απριλίου.

Μιλώντας στο «Μπαϊράκ», ο κ. Αρίκλι ανέφερε ότι η νέα εταιρία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 10 Μαρτίου.

Ο κ. Αρίκλι υποστήριξε ότι με το ξεκίνημα της λειτουργίας της νέας εταιρείας οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες.

Ο κ. Αρίκλι αναφέρθηκε και στη σημασία της προετοιμασίας για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού στην Κύπρου σημειώνοντας ότι η «κυβέρνηση» προχώρησε «στη δημιουργία ενός "ταμείου σεισμών" με "διάταγμα που έχει ισχύ νόμου".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE