Στον «αέρα» από τον Απρίλιο νέα Τκ αεροπορική εταιρεία - «Οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες»

Στον «αέρα» από τον Απρίλιο νέα Τκ αεροπορική εταιρεία - «Οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες»

Ο «υπουργός δημόσιων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρίκλι, ανέφερε ότι νέα τουρκοκυπριακή αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιήσει την πρώτη πτήση της στις 16 Απριλίου.

Μιλώντας στο «Μπαϊράκ», ο κ. Αρίκλι ανέφερε ότι η νέα εταιρία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 10 Μαρτίου.

Ο κ. Αρίκλι υποστήριξε ότι με το ξεκίνημα της λειτουργίας της νέας εταιρείας οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες.

Ο κ. Αρίκλι αναφέρθηκε και στη σημασία της προετοιμασίας για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού στην Κύπρου σημειώνοντας ότι η «κυβέρνηση» προχώρησε «στη δημιουργία ενός "ταμείου σεισμών" με "διάταγμα που έχει ισχύ νόμου".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE