Στον «αέρα» από τον Απρίλιο νέα Τκ αεροπορική εταιρεία - «Οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες»

Στον «αέρα» από τον Απρίλιο νέα Τκ αεροπορική εταιρεία - «Οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες»

Ο «υπουργός δημόσιων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρίκλι, ανέφερε ότι νέα τουρκοκυπριακή αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιήσει την πρώτη πτήση της στις 16 Απριλίου.

Μιλώντας στο «Μπαϊράκ», ο κ. Αρίκλι ανέφερε ότι η νέα εταιρία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 10 Μαρτίου.

Ο κ. Αρίκλι υποστήριξε ότι με το ξεκίνημα της λειτουργίας της νέας εταιρείας οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες.

Ο κ. Αρίκλι αναφέρθηκε και στη σημασία της προετοιμασίας για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού στην Κύπρου σημειώνοντας ότι η «κυβέρνηση» προχώρησε «στη δημιουργία ενός "ταμείου σεισμών" με "διάταγμα που έχει ισχύ νόμου".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE