Στον «αέρα» από τον Απρίλιο νέα Τκ αεροπορική εταιρεία - «Οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες»

Στον «αέρα» από τον Απρίλιο νέα Τκ αεροπορική εταιρεία - «Οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες»

Ο «υπουργός δημόσιων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρίκλι, ανέφερε ότι νέα τουρκοκυπριακή αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιήσει την πρώτη πτήση της στις 16 Απριλίου.

Μιλώντας στο «Μπαϊράκ», ο κ. Αρίκλι ανέφερε ότι η νέα εταιρία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 10 Μαρτίου.

Ο κ. Αρίκλι υποστήριξε ότι με το ξεκίνημα της λειτουργίας της νέας εταιρείας οι τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν φθηνότερες.

Ο κ. Αρίκλι αναφέρθηκε και στη σημασία της προετοιμασίας για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού στην Κύπρου σημειώνοντας ότι η «κυβέρνηση» προχώρησε «στη δημιουργία ενός "ταμείου σεισμών" με "διάταγμα που έχει ισχύ νόμου".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE