Τον έχετε δει; Τον καταζητεί η Αστυνομία για σεξουαλικό αδίκημα

Τον έχετε δει;  Τον καταζητεί η Αστυνομία για σεξουαλικό αδίκημα

Συ συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές για τον εντοπισμό του 33χρονου. Διέπραξε σεξουαλικό αδίκημα την Τρίτη (28/7).

Η Αστυνομία καταζητεί τον AIMAN FELMES KHEDER, 33 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με σοβαρό αδίκημα σεξουαλικής φύσεως που διαπράχθηκε στις 28 Ιουλίου 2015 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE