Ντου της ΥΚΑΝ Λεμεσού από το πρωί – Βρήκαν αναβολικά και παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα

Ντου της ΥΚΑΝ Λεμεσού από το πρωί – Βρήκαν αναβολικά και παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή τη στιγμή μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα διενεργείται σε διάφορα υποστατικά της Λεμεσού, όπου εντοπίστηκαν περίπου 500 χάπια αναβολικών, καθώς και ανάλογος αριθμός φιαλών που περιέχουν ουσίες σε υγρή μορφή.

 Η έρευνα της ΥΚΑΝ γίνεται σε συνεργασία με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και το πρωι της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα (αναβολικά)  που εισήχθησαν στην Κύπρο μας από τρίτες χώρες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE