ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα πίνουν και μετά πιάνουν τιμόνι – Πόσες καταγγελίες έγιναν μέσα σε 11 ώρες στην Πάφο

Τα πίνουν και μετά πιάνουν τιμόνι – Πόσες καταγγελίες έγιναν μέσα σε 11 ώρες στην Πάφο

Σαρανταεννέα τροχαίες καταγγελίες προέκυψαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00 μέχρι τα ξημερώματα στις 05:00 της Καθαράς Δευτέρας στην επαρχία Πάφου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαππής ανέφερε πως η αναλογία στις καταγγελίες για κατανάλωση αλκοόλης ήταν ένας στους οκτώ.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαππή συνεχίστηκε η επιχείρηση με έμφαση τις κυριότερες αιτίες που προκαλούν σοβαρές οδικές συγκρούσεις με στόχο την πρόληψη και ανακόπηκαν συνολικά 181 οχήματα.

Κατά την επιχείρηση προέκυψαν 49 τροχαίες καταγγελίες από τις οποίες οι 20 αφορούσαν οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλ, 3 θετικοί σε έλεγχο νάρκοτεστ και έγιναν τέσσερις καταγγελίες για συσκευές προσωπικής κινητικότητας (σκούτερ).

Επίσης ένας οδηγός καταγγέλθηκε για μη συμμόρφωση σε φωτεινό σηματοδότη αφού πέρασε με κόκκινο και έγιναν ακόμη 3 κατακρατήσεις οχημάτων.

Ενόψει της Καθαρής Δευτέρας πρόσθεσε ο κ. Τσαππής όπου αναμένεται να παρατηρηθεί αυξημένη τροχαία κίνηση στο οδικό δίκτυο έχουν γίνει διευθετήσεις και θα συνεχιστεί ο έλεγχος για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων.

Επίσης είπε ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου στους χώρους που θα συγκεντρωθεί κόσμος σήμερα, ημέρα της Καθαράς Δευτέρας όπως στην Πέγεια στις Θαλασσινές Σπηλιές, στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας, στην Πόλη Χρυσοχούς, στην παραλία του Ρίκου στηνΓεροσκήπου αλλά και στην περιοχή του Φάρου οι έλεγχοι θα είναι αυξημένοι.

Τέλος ο κ. Τσαππής κάλεσε τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας αλλά και με τις υποδείξεις των μελών της ΑΔΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί είναι οι Υπουργοί Οικονομικών, Εργασίας και Υγείας – Πληροφορίες ThemaOnline

Συμπληρώνεται το παζλ για το Υπουργικό Χριστοδουλίδη – Τα ονόματα

Τα πρόσωπα που εμπιστεύτηκε και έδωσε Υπουργεία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Οι 14 αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και οι απώλειες

Με τι καιρό θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα; Πως θα είναι ο καιρός το τριήμερο και πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Καθαρά Δευτέρα: Γιατί ονομάστηκε έτσι και τι γιορτάζουμε – Τα έθιμα που «τιμούμε» στην Κύπρο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top