Αυτός ο δρόμος επηρεάζεται από την αυριανή τελετή διαβεβαίωσης του νέου ΠτΔ

Αυτός ο δρόμος επηρεάζεται από την αυριανή τελετή διαβεβαίωσης του νέου ΠτΔ

Λόγω της τελετής διαβεβαίωσης του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αύριο Τρίτη 28/02/2023, θα επηρεαστεί η τροχαία κίνηση.

Συγκεκριμένα από τις 10 το πρωί,  θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση η οδός Νεχρού, μπροστά από το κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αύριο η τελετή διαβεβαίωσης Χριστοδουλίδη στη Βουλή, την Τετάρτη αναλαμβάνουν δράση οι νέοι Υπουργοί

Τα πρόσωπα που εμπιστεύτηκε και έδωσε Υπουργεία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Οι 14 αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και οι απώλειες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE