Ο ηγέτης των Ταλιμπάν είναι νεκρός

Ο ηγέτης των Ταλιμπάν είναι νεκρός

Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Αφγανιστάν ο Μουλάς Όμαρ πέθανε πριν από 2 χρόνια.

Ο ηγέτης των Ταλιμπάν, Μουλάς Όμαρ, πέθανε πριν από 2 και πλέον χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου των υπηρεσιών πληροφοριών του Αφγανιστάν, Χάσιμπ Σεντίκι.

«Ο Μουλάς Όμαρ είναι νεκρός. Πέθανε σε ένα νοσοκομείο στο Καράτσι (νότιο Πακιστάν) τον Απρίλιο του 2013 (...) υπό μυστηριώδεις συνθήκες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος Τύπου, απαντώντας στην έντονη φημολογία σχετικά με το θάνατο του επικεφαλής των Ταλιμπάν, που δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από το 2001.

Ένας εκπρόσωπος, ωστόσο, των Ταλιμπάν διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης σχετικά με το θάνατο του Όμαρ.

ΜΟΥΛΑΣ ΟΜΑΡ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

Ο Κάρι Γιούσεφ Αχμαντί δήλωσε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ότι διαθέτει πληροφορίες βάση των οποίων ο «Μουλάς Όμαρ είναι ζωντανός και ηγείται του κινήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE