ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια επιστολή Βασιλιά Ιορδανίας σε Χριστοδουλίδη - Προσβλέπει σε περαιτέρω σύσφιγξη των διμερών σχέσεων

Συγχαρητήρια επιστολή Βασιλιά Ιορδανίας σε Χριστοδουλίδη - Προσβλέπει σε περαιτέρω σύσφιγξη των διμερών σχέσεων

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη απέστειλε ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας, εκ μέρους του λαού και της κυβέρνησης του Χασεμιτικού Βασιλείου, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Στην επιστολή επισημαίνει ότι οι δύο χώρες μοιράζονται μια βαθιά ριζωμένη, στρατηγική εταιρική σχέση, που στηρίζεται σε στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

Αναφέρει ότι προσβλέπει να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο για να ενισχυθούν οι διμερείς δεσμοί στη βάση της κοινής δέσμευσης για την οικοδόμηση ενός ευημερούντος και ειρηνικού μέλλοντος για τους λαούς μας και τον κόσμο μας.

Ο Βασιλιάς Αμπντάλλα εύχεται στον Πρόεδρο επιτυχία και στον λαό της Κύπρου συνεχή πρόοδο και ευημερία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

Στο ανατολικό μέτωπο επικεντρώνονται οι προσπάθειες των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων, προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση της πυρκαγιάς στο δάσος του Μαχαιρά, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου. «Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top