ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Xαιρετίζει την ανάληψη καθηκόντων από Χριστοδουλίδη το Κόμμα για τα Ζώα - «Του ευχόμαστε υπομονή και επιμονή»

Xαιρετίζει την ανάληψη καθηκόντων από Χριστοδουλίδη το Κόμμα για τα Ζώα -  «Του ευχόμαστε υπομονή και επιμονή»

Με ικανοποίηση χαιρετίζει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και με ανακοίνωσή του εύχεται «υπομονή και επιμονή στο δύσκολο έργο που ανέλαβε».

«Η χώρα μας επιτέλους ίσως  θα νιώσει ένα καινούριο και ούριο άνεμο και θα αναμένουμε ότι ο νέος πρόεδρος θα καταφέρει να υλοποιήσει με επιτυχία το πρόγραμμα διακυβέρνησης», αναφέρει η ανακοίνωση, προσβλέποντας σε μία «νέα εποχή» για το Κυπριακό, την οικονομία και την υγεία.

Εκφράζει, επίσης, την ευχή ότι ψηλά στην ατζέντα του Προέδρου θα είναι και τα θέματα που άπτονται της ευημερίας, προστασίας και των δικαιώματα όλων των ειδών και ζώων. «Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα αναμένει από τον νέο ΠτΔ όπως μέσα στις προτεραιότητες εντάξει και την δημιουργία και θεσμοθέτηση του Επιτρόπου Ευημερίας των ζώων και τα δικαιώματα τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top