Τραγωδία στην Ελλάδα: Συγκλονίζουν οι γονείς των αγνοουμένων - «Μας ζητούν αναγνώριση από ρούχα, τατουάζ»

Τραγωδία στην Ελλάδα: Συγκλονίζουν οι γονείς των αγνοουμένων - «Μας ζητούν αναγνώριση από ρούχα, τατουάζ»

Πατέρας του οποίου ο 26χρονος γιος αγνοείται μετά την τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων, βρίσκεται σε απόγνωση έξω από το ΓΝΛ.

«Αγνοείται ο άνθρωπός μου μαζί με τον φίλο του. Είχαν πάει να δουν τις κοπέλες τους. α το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου. Οι αστυνομικοί μας ρωτούν τι ρούχα φορούσαν αν είχαν τατουάζ ή φορούσαν σκουλαρίκια για να γίνει η αναγνώριση. Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε που είναι οι άνθρωπόι μας.

Να πληρώσουν όλοι υπεύθυνοι γι’αυτό το ελληνικό χάλι. 2023 και τρακάρουν τρένα και μάλιστα σε διπλή γραμμή’.

Ο εικοσιεξάχρονος γιος του ταξίδευε με το φίλο του από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη.

Δείτε βίντεο:

 

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίνουν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί – Το πρόγραμμα και το τελετουργικό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.