Με τον Έλληνα Πρέσβη η πρώτη συνάντηση του νέου ΥΠΕΞ

Με τον Έλληνα Πρέσβη η πρώτη συνάντηση του νέου ΥΠΕΞ

Με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο είχε την πρώτη του συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του την Τετάρτη ο νέος Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Κόμπος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδας Ιωάννη Παπαμελετίου, προς τον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για θέματα της εθνικής, ευρωπαϊκής και περιφερειακής ατζέντας των δύο χωρών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE