ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση τρένων: «Πρωτοφανές, η αναλογία ήταν ένας νεκρός για έναν τραυματία»

Σύγκρουση τρένων: «Πρωτοφανές, η αναλογία ήταν ένας νεκρός για έναν τραυματία»

«Πρωτοφανές» χαρακτήρισε αυτό που συνέβη στα νοσοκομεία μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

«Είναι πρωτοφανές το συγκεκριμένο δυστύχημα κι αυτό μαρτυρά η εξής αναλογία: Για πρώτη φορά σε επίγειο δυστύχημα η αναλογία των διακομιζόμενων στα νοσοκομεία ήταν ένας νεκρός σε κάθε έναν τραυματία», είπε στο OPEN, επισημαίνοντας πως «και στα δύο νοσοκομεία, είχαμε προετοιμαστεί να περιθάλψουμε τραυματίες και ερχόντουσαν νεκροί. Δίναμε κουράγιο ο ένας στον άλλο».

Επίσης, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Λάρισας, σε ερώτηση για το αν έχει βιώσει ξανά αντίστοιχη τραγωδία, είπε πως έχει ζήσει και τις άλλες δύο τραγωδίες στα Τέμπη, δηλαδή και εκείνη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ καθώς και εκείνη με τους μαθητές από το Μακρυχώρι. «Αυτή η αναλογία είναι πρωτοφανής, δεν υπήρξε ποτέ ξανά. Ακόμα και στα άλλα δύο δυστυχήματα που είχαν γίνει στην περιοχή δεν υπήρχε αυτό», τόνισε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

LIVE: Μεγαλώνει η «μαύρη λίστα» των Τεμπών: Στους 57 οι νεκροί - Έχουν ταυτοποιηθεί οι 24

Καμία επίσημη ενημέρωση μέχρι στιγμής προς τις οικογένειες των δύο Κυπρίων που αγνοούνται μετά τη σύγκρουση

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top