Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Αυξάνεται δραματικά μέρα με την ημέρα ο αριθμός των νεκρών από τη σιδηροδρομική τραγωδία που συνεβη το βράδυ της Τρίτης (28/2) στην κοιλάδα των Τεμπών.

Ολόκληρη η Κύπρος θρηνεί τον άδικο χαμό του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στην Ελλάδα. 

Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης:  Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Στο πολυδιάστατο και πολυσχιδές ποιμαντορικό και κοινωνικό έργο του Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του την Κυριακή το βράδυ στην τελετή απονομής του Χρυσού Παρασήμου του Αποστόλου Βαρνάβα στον Μητροπολίτη Κύκκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE