Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο - Κατέκαψε πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο - Κατέκαψε πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης

Υπό έλεγχο τέθηκε αφού κατέκαψε πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε χθες βράδυ σε χαμηλή άγρια βλάστηση σε πλαγιά λόφου στο χωριό Άγιος Νικόλαος Πάφου, κοντά στο Πραιτώρι. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή στο Twitter για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 20:30 ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πάφο και  από τον  σταθμό υπαίθρου Πάχνας.

Ακολούθως οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν με δυνάμεις και με τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής η φωτιά σύντομα τέθηκε υπό έλεγχο.

Προσθέτει επίσης πως η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο Πάφου αξιολογείται να είναι έκτασης 5 δεκαρίων περίπου σε χαμηλή άγρια βλάστηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE