LIKE ONLINE

«Θα σκότωνα τον Χίτλερ»: Tο επιτραπέζιο παιχνίδι που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων - Βίντεο

«Θα σκότωνα τον Χίτλερ»: Tο επιτραπέζιο παιχνίδι που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων - Βίντεο

Συνήθως τα επιτραπέζια παιχνίδια προσφέρουν γέλιο, διασκέδαση, γνώσεις και όμορφες στιγμές με την παρέα.

Βέβαια, στην περίπτωση του «Θα σκότωνα τον Χίτλερ», ενός νέου επιτραπεζίου που πωλείται μέσω Amazon σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκέφτονταν οι δημιουργοί του.

Το θέμα έγινε γνωστό από μια Αυστραλή μητέρα και απόγονο επιζώντων του Ολοκαυτώματος, η οποία δήλωσε «αηδιασμένη», όταν είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ράφι γνωστού καταστήματος παιχνιδιών στη Μελβούρνη. Η Natalie Siegel έψαχνε ένα δώρο για την 11χρονη κόρη της, όταν εντόπισε το «ενοχλητικό» παιχνίδι.

«Το παιχνίδι «Θα σκότωνα τον Χίτλερ: Ένα Party Game με ξεκαρδιστικές υποθέσεις» είναι απλό! Οι παίκτες απαντούν "Τι θα έκανες;" σε πρωτότυπες υποθέσεις χρησιμοποιώντας τις κάρτες που κρατούν στα χέρια τους για να ολοκληρώσουν την ιστορία τους!», αναφέρει η περιγραφή του.

Δείτε βίντεο:

Μάλιστα, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από μια γνωστή άσκηση προθέρμανσης αυτοσχεδιασμού των ηθοποιών πριν από τις παραστάσεις, αλλά έχει επεξεργαστεί ώστε να είναι εξαιρετικά προσιτό και εύκολο για όλους.

Η κ. Siegel δήλωσε ότι «έμεινε έκπληκτη» όταν είδε για πρώτη φορά το παιχνίδι στο ράφι, αλλά το συναίσθημα μετατράπηκε γρήγορα σε θυμό. «Όταν είδα τις λέξεις "Χίτλερ" και "ξεκαρδιστικό" στην ίδια πρόταση, αηδίασα και σοκαρίστηκα», δήλωσε στο news.com.au. «Είναι πραγματικά αηδιαστικό το γεγονός ότι κάποιος βγάζει χρήματα από αυτό το παιχνίδι», συμπλήρωσε. Γρήγορα το θέμα γιγαντώθηκε με πολλούς να υποστηρίζουν πως δεν θα έπρεπε να πωλείται.

Από την πλευρά τους οι δημιουργοί του παιχνιδιού δήλωσαν πάντως πως «αν και ο τίτλος του επιτραπέζιου παιχνιδιού είναι αμφιλεγόμενος, επιλέχθηκε για να τραβήξει την προσοχή». Για την ιστορία, το παιχνίδι, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά άνω των 14 ετών, πωλείται σε διάφορα καταστήματα στον κόσμο, ενώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon το βρίσκουμε στην τιμή των 32 ευρώ.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top