Συγκινεί ο λοχαγός του άτυχου Κυπριανού - «Καλό ταξίδι καταδρομέα»

Συγκινεί ο λοχαγός του άτυχου Κυπριανού - «Καλό ταξίδι καταδρομέα»

Στα μαύρα ντύθηκε σήμερα (3/3) η Κύπρος, θρηνώντας τον άδικο χαμό 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Από την στιγμή  που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, φίλοι, συγγενείς αλλά και άτομα που γνώριζαν τον Κυπριανό, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανάρτηση προχώρησε και ο λοχαγός του άτυχου 23χρονου, ο οποίος αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Κυπριανού και του ευχήθηκε «καλό ταξίδι καταδρομέα».

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση του λοχαγού:

«Ήθος, ακέραιος χαρακτήρας, λεβεντιά.

Σε ευχαριστούμε που επέλεξες την οικογένεια των Καταδρομέων, για τη θητεία σου.

Είμαι περήφανος που υπήρξα ο Λοχαγός σου.

Καλό ταξίδι καταδρομέα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE