Γέρι: Στο Νοσοκομείο νεαρός μοτοσικλετιστής – Σύρθηκε για 50 μέτρα

Γέρι: Στο Νοσοκομείο νεαρός μοτοσικλετιστής – Σύρθηκε για 50 μέτρα

Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση που έχουμε από την Αστυνομία, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (30/07) στο Γέρι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός μοτοσικλετιστής, καθώς οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα του, βγαίνοντας προς τον κεντρικό δρόμο, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συρθεί στο οδόστρωμα για περίπου 200 μέτρα.

Στην σκηνή κλήθηκε η Τροχαία Λευκωσίας όπου άρχισε να διερευνά το περιστατικό, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Νεώτερη ενημέρωση σε λίγο…

Για ακόμη μια φορά κάνουμε έκκληση στο οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ιδιαίτερα αυτοί που οδηγούν δίκυκλα.

Διαβάστε επίσης την έκκληση του Μ. Κατσουνωτού…

Ι.Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη ζωή του 21χρονος μοτοσικλετιστής, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Συνελήφθη οδηγός

Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη ζωή του 21χρονος μοτοσικλετιστής, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Συνελήφθη οδηγός

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο ABU ZAR, 21 ετών, υπήκοος Πακιστάν.