ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστασία Αδαμίδου: «Άριστη σε ήθος και επίδοση» - Τον χαρακτήρα και τις αρετές της θυμούνται εκπαιδευτικοί

Αναστασία Αδαμίδου: «Άριστη σε ήθος και επίδοση» - Τον χαρακτήρα και τις αρετές της θυμούνται εκπαιδευτικοί

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάφου θρηνεί με την οικογένεια και τους οικείους της, θρηνεί για μια λαμπρή νέα, 24 μόνο χρόνων, την Αναστασία Αδαμίδου που τόσο αδόκητα και άδικα έχασε τη ζωή της, αναφέρει με ανακοίνωση του ο Γιώργος Κουτσίδης Α’ Λειτουργός Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσίδη είναι με πόνο ψυχής που πληροφορηθήκαμε όλοι το κακό μαντάτο ότι «βρήκαν την Αναστασία, ότι ταυτοποιήθηκε η σορός», προσθέτοντας πως η Αναστασία Αδαμίδου υπήρξε μια άριστη σε ήθος και επίδοση μαθήτρια και όλοι, συμμαθητές και συμμαθήτριές της, καθηγητές και καθηγήτριες έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι΄ αυτήν.

Αποφοίτησε είπε, με άριστα από το Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ', το 2016 και πέτυχε τις πιο ψηλές επιδόσεις στις Παγκύπριες εξετάσεις, κερδίζοντας με την αξία της μια θέση στην οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ. Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όσοι την γνώρισαν και όλοι την θυμούνται ως ένα κορίτσι που με περισσή αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση, με συνέπεια στις σχολικές της υποχρεώσεις, σεβασμό και εκτίμηση προς τους καθηγητές και τις καθηγήτριές της, που κυνήγησε το όνειρό της.

Η φιλόλογος της στην Γ΄ Λυκείου δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της όταν μιλά για αυτήν. Διέπρεπε στο θέμα της έκθεσης και ανέπτυσσε τα σύγχρονα θέματα της παιδείας, του περιβάλλοντος, της ελευθερίας, με πλούτο ιδεών και αξιοθαύμαστη δεξιοτεχνία του λόγου, συμπλήρωσε . Είχε ήθος και κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί πως της άξιζε κάθε βραβείο «Αρετής και Προόδου».

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσίδου, ο Λυκειάρχης Αντρέας Ιωσήφ ανέφερε πως πέρα από τις άριστες επιδόσεις της διακρινόταν και στην προσφορά στον συνάνθρωπο, εκδηλώνοντας έντονη εθελοντική δράση.

Η Αναστασία έκανε περήφανους τους γονείς της και περήφανους τους καθηγητές και τις καθηγήτριές της. Δεν είναι πια ανάμεσά μας αλλά η θύμησή της σίγουρα θα συντροφεύει όσους την γνώρισαν στο σύντομο πέρασμά της από τη ζωή, καταλήγει ο κ. Κουτσίδης.

Στο μεταξύ η Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου του Οδοντιατρικου Συλλόγου Πάφου με μεγάλη λύπη εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια της αδικοχαμένης συναδέλφου τους Αναστασίας Αδαμίδου.

Μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου και ΤΕΣΕΚ Πόλεως Χρυσοχούς εις ένδειξη συμπαράστασης αλλά και πένθους, σχημάτισαν την Παρασκευή με τα σακίδια τους, καθώς και με την δίκη τους συμμετοχή το σλόγκαν «Πάρε με Όταν...».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top