ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη τριών προσώπων για την κλοπή ποδηλάτων στην Πάφο

Σύλληψη τριών προσώπων για την κλοπή ποδηλάτων στην Πάφο

Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και παράνομης κατοχής περιουσίας. Οι τρεις ύποπτοι, άντρες ηλικίας 33, 38, και 46 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της περασμένη Πέμπτης, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, ότι το βράδυ μεταξύ της Τετάρτης και της Πέμπτης, 01-02 Μαρτίου, κλάπηκαν δύο ποδήλατα, αξίας 450 ευρώ συνολικά, από χώρο πολυκατοικίας στην Πάφο, μετά από διάρρηξη του κτιρίου. Από τις εξετάσεις που έγιναν από τα μέλη του ΤΑΕ, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 33χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Γύρω στις 5.00 χθες το απόγευμα, ο 33χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, σε διαμέρισμα όπου αυτός φέρεται να διαμένει μαζί με τον 46χρονο ύποπτο, ενώ στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και ο 38χρονος ύποπτος. Αφού τα μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη του 33χρονου, με το δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον του, διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τέσσερα ποδήλατα. Για την κατοχή των ποδηλάτων οι τρεις ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη τους, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού διερευνάται εάν και τα τέσσερα ποδήλατα είναι κλοπιμαία.

Δύο από τα τέσσερα ποδήλατα που ανευρέθηκαν, πιστεύεται ότι είναι τα ποδήλατα η κλοπή των οποίων είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top