Συνελήφθη 39χρονος - Έκλεβε λουόμενους σε παραλία της Αγίας Νάπας

Συνελήφθη 39χρονος - Έκλεβε λουόμενους σε παραλία της Αγίας Νάπας

Γύρω στη μια τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, τα οποία βρίσκονταν σε παραλιακή περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, με σκοπό την πρόληψη κλοπών σε παραλίες, αντιλήφθηκαν ένα πρόσωπο να περιφέρεται ύποπτα.

Το εν λόγω πρόσωπο ανακόπηκε και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 39χρονο και σε έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του, ένα κινητό τηλέφωνο, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις όσον αφορούσε την προέλευσή του.

Ακολούθως, συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ η Κύπρος: Επιλογή παρουσίας και όχι απουσίας

Στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ η Κύπρος: Επιλογή παρουσίας και όχι απουσίας

Η απόφαση της κυβέρνησης να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό διαμόρφωση «Συμβουλίου Ειρήνης», με πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τραμπ, άνοιξε έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης στο εσωτερικό.