Πάφος - Έκτακτο! Κοιμόταν και μπήκε κλέφτης στο δωμάτιο: Πάλεψαν κι έπεσαν από το μπαλκόνι

Πάφος - Έκτακτο! Κοιμόταν και μπήκε κλέφτης στο δωμάτιο: Πάλεψαν κι έπεσαν από το μπαλκόνι

Υπόθεση ληστείας, διάρρηξης, κλοπής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 3.45π.μ. σήμερα, ενώ 25χρονος τουρίστας κοιμόταν σε δωμάτιο, τουριστικού καταλύματος στην Πάφο, ξύπνησε και αντιλήφθηκε εντός του δωματίου του, ένα άγνωστο πρόσωπο. Στην προσπάθεια του 25χρονου, να σηκωθεί από το κρεβάτι, ο άγνωστος τον κτύπησε στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Ο παραπονούμενος τον καταδίωξε, καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει, στο μπαλκόνι του δωματίου. Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να σπάσει το κάγκελο του μπαλκονιού και να πέσουν και οι δύο στο έδαφος.

Τότε, δεύτερος άγνωστος, που βρισκόταν στη σκηνή, επιτέθηκε στον 25χρονο, χτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του. Αποτέλεσμα ήταν να καταφέρουν και οι δύο άγνωστοι, να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μαζί τους, έφυγε και τρίτο πρόσωπο, το οποίο επίσης βρισκόταν στη σκηνή.

Τι έγινε μετά; Διαβάστε την εξέλιξη στο PafosPress

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE