Έβαλε τάξη ο Αντόνε, «έφτιαξε» και την νοοτροπία της ομάδας!

Έβαλε τάξη ο Αντόνε, «έφτιαξε» και την νοοτροπία της ομάδας!

Ήταν τυπικά φιλοξενούμενος ο Απόλλωνας στο χθεσινό Λεμεσιανό ντέρμπι, δεν είχε ούτε την στήριξη οπαδών του, επειδή κουβαλούσε τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή.

Βρήκε όμως τον… δρόμο για να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, από τότε που ανέλαβε τα τεχνικά γκέμια στο Κολόσσι ο Μπογκτάν Αντόνε. Οι κυανόλευκοι έκλεισαν την κανονική περίοδο στην 5η θέση, έσπασαν και το αήττητο των συμπολιτών τους στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.