Κυπριανός Παπαϊωάννου: Θα παντρευόταν στις 27 Αυγούστου την αγαπημένη του Χριστίνα

Κυπριανός Παπαϊωάννου: Θα παντρευόταν στις 27 Αυγούστου την αγαπημένη του Χριστίνα

Το αποκάλυψε ο πατέρας του στον επικήδειο του

Στη γενέτειρα του, το Αυγόρου τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας, 6 Μαρτίου η κηδεία του Κυπριανού Παπαϊωάννου, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία, η οποία συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο την 28η Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE