Επεισοδιακή σύλληψη στη Λεμεσό – Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε Αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει

Επεισοδιακή σύλληψη στη Λεμεσό – Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε Αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει

Στη σύλληψη 42χρονου που πρόταξε μαχαίρι κατά Αστυνομικών πέρασαν τα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:40  το πρωί της Τετάρτης, καθώς οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό Ιβύκου στη Λεμεσό, με σκοπό την πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών, εντόπισαν πεζό άντρα να κινείται ύποπτα.

Στην προσπάθειά των μελών της Αστυνομίας να τον ερευνήσουν, ο άντρας ανέσυρε μέσα από τη θήκη της ζώνης του παντελονιού του μαχαίρι, με το οποίο επιτέθηκε στα μέλη του ΟΠΕ, ενώ ταυτόχρονα τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια ο 42χρονος καταδιώχθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία όταν τον προσέγγισαν με σκοπό τη σύλληψη του, αυτός με μαχαίρι προκάλεσε ζημιά στον μπροστινό τροχό του αστυνομικού οχήματος.

Ο άντρας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τα μέλη της δύναμης, αφότου προέβαλε αντίσταση.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε τσάντα που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκε ένα τσεκούρι το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος είναι Βούλγαρος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE