Εκλογές στον ΔΗΣΥ: Ιδού το ψηφοδέλτιο – Αυτές είναι οι ώρες ψηφοφορίας σε Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο – Φωτογραφία

Εκλογές στον ΔΗΣΥ: Ιδού το ψηφοδέλτιο – Αυτές είναι οι ώρες ψηφοφορίας σε Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο – Φωτογραφία

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές στον Δημοκρατικό Συναγερμό, οπού Αννίτα Δημητρίου και Δημήτρης Δημητρίου διεκδικούν την Προεδρία του κόμματος.

Οι ώρες ψηφοφορίας σε Κύπρο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι 9πμ-6μμ, ενώ σε Ηνωμένο Βασίλειο 9πμ-4μμ, τοπική ώρα.

Το κόμμα ανακοίνωσε τις εξής διευκρινήσεις προς τα μέλη του:

- Μπορείτε να προσέλθετε σε όποιο εκλογικό κέντρο σας βολεύει, ανεξάρτητα αν δεν έχετε διευθετήσει αλλαγή κέντρου. Η αλλαγή κέντρου θα γίνει επί τόπου και σε λίγα μόνο λεπτά θα μπορείτε να ψηφίσετε εκεί.

 - Δεν είναι απαραίτητη η καταβολή της συνδρομής ηλεκτρονικά για να μπορείτε να ψηφίσετε. Μπορείτε να καταβάλετε επί τόπου τη συνδρομή σας πριν ψηφίσετε.

Δείτε το ψηφοδέλτιο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE