Πόσα θα ζητήσει ο Νίκος…

Πόσα θα ζητήσει ο Νίκος…

Οι Απολλωνίστες είδαν την ομάδα να μπαίνει σε καλύτερο αγωνιστικό «mood» από τότε που ανέλαβε τα γκέμια ο Μπογκτάν Αντόνε. Ελπίζουν ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και θα καταφέρει να «σώσει» ευρωπαικό εισιτήριο.

Θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν συμβεί κάτι τέτοιο, λαμβάνοντας υπόψη που βρισκόταν (και ποια εικόνα έβγαζε) η ομάδα, μέχρι πριν ένα μήνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE