LIFESTYLE

Χάλι Μπέρι: H προσπάθειά της να «μπει» στο στενό της τζιν - Δείτε βίντεο

Χάλι Μπέρι: H προσπάθειά της να «μπει» στο στενό της τζιν - Δείτε βίντεο

Η Χάλι Μπέρι δίνει «αγώνα» για να μπει στο αγαπημένο της στενό τζιν και δεν διστάζει να διακωμωδήσει το γεγονός.

Η ηθοποιός είναι γνωστή για τα σύνολα που επιλέγει και συνήθως, είναι σε στενή γραμμή, προκειμένου να αγκαλιάζουν το σώμα της και να την κάνουν να δείχνει ακόμα πιο ελκυστική.

Αν και η σιλουέτα της είναι κάτι παραπάνω από προσεγμένη, η σταρ φαίνεται πως αντιμετωπίζει κι εκείνη προβλήματα με τα ρούχα της. Αυτό αποδεικνύει κι ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

Σε αυτό, εκείνη και η στιλίστριά της, αλλά και καλύτερή της φίλη, Λίντσεϊ Φλορς φαίνονται να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει η Χάλι Μπέρι να φορέσει το παντελόνι της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η σταρ φαίνεται πεσμένη στο πάτωμα, να φοράει έναν μαύρο κορσέ, τον οποίο θα συνδυάσει με ένα μαύρο τζιν και από πάνω της, η φίλη της προσπαθεί να της κουμπώσει το φερμουάρ, ενώ εκείνη τραβάει το ρούχο.

«Κλείσε το φερμουάρ, σκύ**, κλείσ'το!», ακούγεται να της λέει η Χάλι Μπέρι, με τη Λίντσεϊ να της απαντά γελώντας: «Προσπαθώ». Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες ξεσπούν στα γέλια, αφού στην προσπάθειά τους να κλείσουν το φερμουάρ, πιάστηκε το δέρμα της σταρ, με αποτέλεσμα να ουρλιάξει στη φίλη της.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top