Μητέρα μονογονιός τριών παιδιών στη Λευκωσία χρειάζεται τρόφιμα και γάλα για το 12 μηνών βρέφος της

Μητέρα μονογονιός τριών παιδιών στη Λευκωσία χρειάζεται τρόφιμα και γάλα για το 12 μηνών βρέφος της

Μητέρα μονογονιός με τρία παιδιά, σε δύσκολη οικονομική κατάσταση χρειάζεται τρόφιμα και γάλα για το βρέφος της.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , πρόκειται για μητέρα τριών παιδιών , η οποία λαμβάνει ΕΕΕ και η οποία είναι διαθέσιμη και ψάχνει για εργασία.

Τα παιδιά είναι ηλικίας 12μηνών, 6 χρονών και 17χρονών.

Η οικογένεια ζει στο ενοίκιο ενώ ο πατέρας δεν καταβάλει διατροφή.

Λόγω του αυξημένου ποσού λογαριασμού ρεύματος η μητέρα αδυνατεί να αντεπεξέλθει και στέλνοντας μήνυμα στην εθελοντική ομάδα κάνει έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα και γάλα για το 12μηνών βρέφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE