LIFESTYLE

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει στο φωτογραφικό φακό πιο σέξι από ποτέ και κλέβει τις εντυπώσεις

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει στο φωτογραφικό φακό πιο σέξι από ποτέ και κλέβει τις εντυπώσεις

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της καλής της φίλης Ρούλας Ρέβη πιο σέξι από ποτέ και κλέβει τις εντυπώσεις. Η παρουσιάστρια αφέθηκε στην καλλιτεχνική ματιά της Ρούλας Ρέβη και πόζαρε για καμπάνια παπουτσιών. Ένα από τα στιγμιότυπα δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Μπορεί να βλέπουμε τον ίδιο άνθρωπο με αλλά μάτια;

Ο καθένας μας έχει μια εικόνα και μια άποψη για τον άλλον. Είναι όμως αυτή η αληθινή. Είναι τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια το πιο σέξι κορίτσι για να φωτογραφίσεις;», αναρωτήθηκε η Ρούλα Ρέβη και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Για την καλή της φίλη Ρούλα Ρέβη, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μόνο τα καλύτερα να λέει επίσης. Τον περασμένο Νοέμβρη στέλνοντας ευχές στην φωτογράφο για τα γενέθλιά της την είχε χαρακτηρίσει ένα «πανέξυπνο πλάσμα». «Το κορίτσι αυτό έχει χιούμορ αστείρευτο, είναι το πιο δυναμικό και τολμηρό που ξέρω, είναι αυτό που πάντα τον φόβο τον αντιμετωπίζει με θάρρος και τον νικά.

Είναι η καλύτερη φωτογράφος, η καλύτερη μαμά, η καλύτερη στις ιατρικές συμβουλές και στις συμβουλές γενικότερα. Δεν φοβάται τις αλλαγές και αν βάλει κάτι στο μυαλό της είναι ικανή να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να το καταφέρει.

Το κορίτσι αυτό είναι φίλη μου, με αποδέχεται, με στηρίζει υπομονετικά και πάντα με αγάπη», είχε αναφέρει ανάμεσα σε άλλα σε ανάρτησή της.

Δείτε πιο κάτω την φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top