Ζωζώ Σαμπουντζάκη στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ: Η αναφορά στη μητέρα - «μάνατζέρ» της και στον γάμο της - Κυριακή στις 18:45

Ζωζώ Σαμπουντζάκη στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ: Η αναφορά στη μητέρα - «μάνατζέρ» της και στον γάμο της - Κυριακή στις 18:45

«TET-A-TET» με τη Ζωζώ Σαμπουντζάκη, τη θρυλική showwoman που ζάλιζε στο πέρασμά της…

Η «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντζάκη αφήνει λίγη από την αστερόσκονή της… σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «TET-A-TET στον ALPHA». Αστραφτερή, μοναδική και ειλικρινής απαντά μέχρι και στο ερώτημα αν βίωσε παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της…

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 18:45, στον ALPHA Κύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά τη γυναίκα που κατόρθωσε με το ταλέντο και το μπρίο της να φιγουράρει σε εξώφυλλα, να γίνει πρωταγωνίστρια, αλλά και ο πόθος πολλών θαυμαστών της!

Η Ζωζώ μιλάει για τη μυθιστορηματική και λαμπερή ζωή της και θυμάται μέχρι και το πώς ξεκίνησε. Κάνει αναφορά στη μητέρα - «μάνατζέρ» της, τον Ωνάση και τον Νιάρχο, αλλά και στον γάμο της. Πώς ήταν τα χρόνια στην Αμερική;

Τι λέει για την τραγική απώλεια του παιδιού της και την πυρκαγιά που έκαψε το εμβληματικό της σπίτι στην Κινέττα; Αλήθεια, πώς είναι η καθημερινότητά της σήμερα; Τι της λένε οι γυναίκες όταν τη συναντούν; Όσα δεν είπε μέχρι τώρα, τα λέει ευθέως στον Τάσο Τρύφωνος, σε ένα εξομολογητικό «TET-A-TET» που δεν πρέπει να χάσετε.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή!

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 12 Μαρτίου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου.

Δείτε εδώ το trailer

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE