ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oργή από τον πατέρα του 34χρονου Χρίστου: «Τούτος που βλέπεται εν ο λεβέντης μου - Πρέπει να πάω αύριο να τον θάψω»

Oργή από τον πατέρα του 34χρονου Χρίστου: «Τούτος που βλέπεται εν ο λεβέντης μου - Πρέπει να πάω αύριο να τον θάψω»

Σε μια ανάρτηση γεμάτη οργή προχώρησε ο πατέρας του 34χρονου Χρίστου Παύλου, από τη Λεμεσό, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια.

Στην ανάρτηση του λοιπόν, ο πατέρας του 34χρονου σημειώνει μεταξύ άλλων πως ο γιατρός του έδωσε τρία παυσίπονα και δεν τον συμβούλευσε να επισκεφθεί καρδιολόγο.

«Τούτος που βλέπεται εν ο λεβέντης μου. Την Τρίτη 7 του Μάρτη αποφάσισε πρώτη φορά να πάει στο γιατρό. Επήε στον προσωπικό του γιατρό με πόνο στο στήθος και στην πλάτη. Έδωσε του 3 παυσίπονα ο προσωπικός του γιατρός χωρίς να τον παραπέμψει σε καρδιολόγο, χωρίς να του κάμει καρδιογράφημα. Αφήνω το πάνω σου, του είπε. Αν πονείς ξανέλα. Την Τετάρτη 8 του Μάρτη τούτος ο λεβέντης έπαθε ανακοπή. Τζαι εγώ τωρά ο παπάς του πρέπει να πάω αύριο η ώρα 10 να τον θάψω. Πού να έβρω εγώ το δίκαιο;;; Εν θέλω άλλο μωρό να του τύχει έτσι πράμα.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 34χρονου στην ανάρτηση του.

Υπενθυμίζουμε ότι η οικογένεια του άτυχου Χρίστου Παύλου προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας ιατρική αμέλεια η οποία ενδέχεται να επέφερε και τον πρόωρο χαμό του.

Ο άτυχος 34χρονος υπέφερε έντονα, τις τελευταίες μέρες πριν επέλθει το μοιραίο γεγονός, από πόνους στην καρδιά.

Επισκέφθηκε τον προσωπικό του ιατρό ο οποίος όμως τον καθησύχασε και σύμφωνα με την καταγγελία, του χορήγησε παυσίπονα (μυοχαλαρωτικά) και ακολούθως τον αποδέσμευσε.

Λίγες ώρες μετά ο 34χρονος, υπέστη έμφραγμα, κάτι που οδήγησε και στο θάνατό του.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια, η χορήγηση μυοχαλαρωτικών στον 34χρονο από τον προσωπικό του ιατρό, ήταν η αιτία για την πρόκληση εμφράγματος και για το θάνατό του.

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 34χρονου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, κατέδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από ρήξη καρδιάς.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top