ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Leo Burnett γιορτάζει 80 χρόνια δημιουργικότητας και βλέπει χαμόγελα παντού! Δείτε τα στο #smilescan

H Leo Burnett γιορτάζει 80 χρόνια δημιουργικότητας και βλέπει χαμόγελα παντού! Δείτε τα στο #smilescan

Τα χαμόγελα βρίσκονται παντού γύρω μας κι όχι μόνο στα πρόσωπα ανθρώπων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσουμε τη φαντασία και τη παρατηρητικότητά μας και να ψάξουμε να τα βρούμε!

Αυτό κάνει κι η ομάδα της Innovation Leo Burnett για να γιορτάσει την επέτειο 80 χρόνων του παγκόσμιου διαφημιστικού δικτύου Leo Burnett. Ψάχνει το απόλυτο σύμβολο θετικότητας, το χαμόγελο, σε αντικείμενα γύρω μας, τα φωτογραφίζει και μέσα από το #smilescan στα κοινωνικά δίκτυα, μεταφέρει όλα αυτά που τα χαμόγελα (smiles) μπορούν (can) να μας προσφέρουν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Innovation Leo Burnett, ανιχνεύει κάθε χαμόγελο που κρύβεται γύρω της - στις γρίλιες των αυτοκινήτων, στις ρυτίδες των δέντρων, σε μοτίβα στο πάτωμα κι οπουδήποτε αλλού -  και ανεβάζει τις φωτογραφίες στο Facebook και στο Instagram χρησιμοποιώντας το #smilescan, μαζί με ένα σχετικό θετικό μήνυμα. Το #smilescan είναι μια πρόκληση στο πώς μπορούμε ως άνθρωποι να λαμβάνουμε ερεθίσματα από τον περιβάλλοντα χώρο μας έτσι ώστε να σκεφτόμαστε πάντοτε θετικά και να υιοθετήσουμε μια στάση ζωής πιο αισιόδοξη. Η προσπάθεια της Innovation Leo Burnett να “σπείρει” θετικότητα στους διαδικτυακούς κύκλους, βρίσκεται στις σελίδες της στο Facebook και στο Instagram καθώς και στο #smilescan.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top