Δραματική νίκη για την Καρμιώτισσα κόντρα στην ΕΝΠ και... ανοίγει την ψαλίδα

Δραματική νίκη για την Καρμιώτισσα κόντρα στην ΕΝΠ και... ανοίγει την ψαλίδα

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι στο φινάλε, η Καρμιώτισσα επιβλήθηκε της ΕΝΠ με 2-1 για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για το Β΄ γκρουπ και αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 9 βαθμούς!

Τα γκολ για τη Λεμεσιανή ομάδα σημείωσαν οι Μαλόνε στο 45΄+7΄ και Ελ Αλουχί στο 61΄, ενώ για τους "βυσσινί" σκόραρε ο Γεβρέμοβιτς στο 84΄ με πέναλτι.

Η Λεμεσιανή ομάδα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καλτσά στο 87΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η ΕΝΠ έχασε πέναλτι με τον Μέιρα στο 30΄.

Όλα όσα έγιναν στην αναμέτρηση στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE