ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο πρόγραμμα, Graduate Diploma in Law, από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

Νέο πρόγραμμα, Graduate Diploma in Law, από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ανακοινώνει την προσφορά του καινούργιου Προγράμματος Graduate Diploma in Law (GDL) από τον Οκτώβριο του 2015. Το Πρόγραμμα μπορεί να συμπληρωθεί σε ένα (full-time) ή δύο χρόνια (part-time). Έχει αναγνωριστεί από επαγγελματικούς φορείς της Αγγλίας και της Ουαλίας, το Solicitors Regulation Authority και το Bar Standards Board.

Το πρόγραμμα ενδιαφέρει όσους προσανατολίζονται προς μια δικηγορική καριέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται απόφοιτοι πανεπιστημίου, που έχουν συμπληρώσει σπουδές εκτός Νομικής και που θα ήθελαν να μεταπηδήσουν σε νομικές σπουδές. Το GDL αφορά επίσης απόφοιτους νομικών σχολών που δε διαθέτουν πτυχίο νομικής από Αγγλικό πανεπιστήμιο και τους οποίους το πτυχίο δεν αναγνωρίζεται από το Solicitors Regulation Authority και το Bar Standards Board. Το LLB στο UCLan Cyprus είναι αναγνωρισμένο πτυχίο νομικής, αφού έχει αναγνωριστεί από το Solicitors Regulation Authority και το Bar Standards Board.

Ο Δρ. Tim Potier, Πρόεδρος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ανέφερε ότι: “Το GDL χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους δικηγόρους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει μια μακρά παράδοση στην «παραγωγή» κάποιων από τα καλύτερα νομικά μυαλά του επαγγέλματος. Με τον κλάδο της Νομικής να αλλάζει, όπως και πολλοί άλλοι κλάδοι, λόγω της αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης, οι επαγγελματίες του τομέα αποκτούν ολοένα και πιο διεθνή προοπτική. Γι’ αυτό το λόγο, το GDL προσφέρει την ευκαιρία σε νεαρούς επαγγελματίες να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να αυξήσουν τα δικά τους ή τα κέρδη της εταιρίας στην οποία δουλεύουν. Αυτό ισχύει για όσους δικηγορεύουν στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό”.

Το πρόγραμμα δεν αναγνωρίζεται από το Κυπριακό Νομικό Συμβούλιο. ‘Όμως, ένας φοιτητής που συμπληρώνει επιτυχώς το GDL και μετά το Bar Professional Training Course (BPTC) στο Ηνωμένο Βασίλειο, τηρεί τους κανονισμούς του Κυπριακού Νομικού Συμβουλίου, και δικαιούται να ασκήσει τη δικηγορία στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top