Συνοδευμένοι από συζύγους έριξαν ψήφο εμπιστοσύνης στις κάλπες για το ΔΗΣΥ - Χεράκι χεράκι η Αννίτα - Φωτογραφίες

Συνοδευμένοι από συζύγους έριξαν ψήφο εμπιστοσύνης στις κάλπες για το ΔΗΣΥ - Χεράκι χεράκι η Αννίτα - Φωτογραφίες

Οι κάλπες άνοιξαν στις εννέα το πρωί, για τα μελη του ΔΗΣΥ , οι οποίοι σήμερα καλούνται να ψηφίσουν το νέο Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Νεό αίμα , νέα γενιά στο τιμόνι του ΔΗΣΥ καθώς οι δυο υποψήφιοι είναι η Δημητρίου Αννίτα, νυν Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ (και Πρόεδρος της Βουλής) και ο Δημητρίου Δημήτρης, Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Συνοδεία μετά συζύγων έκαναν την εμφάνιση τους στα εκλογικά κέντρα όπου ψήφισαν τόσο ο τέως Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, όσο και ο μέχρι τώρα Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Το τέως Προεδρικό ζευγάρι: Νίκος Αναστασιάδης και Αντρη Αναστασιάδη

Το τέως προεδρικό ζευγάρι Νίκος Αναστασιάδης και Άντρη Αναστασιάδη προσήλθαν στο Λύκειο Αποστόλου Πέτρου και Παύλου, Λεμεσό όπου και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αβέρωφ Νεοφύτου - Μαρία Σελίπα

Στην Πινδάρου προσήλθε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος με την σύζυγο του Μαρία Σελίπα, ο οποίος μετέβη στα γραφεία για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Δημήτρης Δημητρίου - Ντίνα Πέγκα

 Ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΔΗΣΥ , Δημήτρης Δημητριου προσήλθε συνοδευόμενος από την σύζυγο του Ντίνα Πέγκα, στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Η σύζυγος του φανερά περήφανη τον κοιτούσε συνεχώς γεμάτη συγκίνηση.

Αννίτα Δημητρίου - Αντρέας Κυπριανού

Η υποψήφια για την Προεδρία του ΔΗΣΥ , Αννίτα Δημητρίου και Πρόεδρος της Βουλής, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, προσήλθε το πρωί στο Πολυδύναμο Κέντρο στη Λάρνακα.

Πιασμένοι χέρι χέρι, η Αννίτα και ο σύζυγος της, Αντρέας Κυπριανού που την στηρίζει σε κάθε βήμα της , προσήλθαν στο εκλογικό κέντρο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE