Επεισόδια Λεμεσός: Αναζητούν 19 πρόσωπα για τη συμπλοκή αλλοδαπών - Διερευνώνται εναντίον τους 6 αδικήματα - Δείτε φωτογραφίες

Επεισόδια Λεμεσός: Αναζητούν 19 πρόσωπα για τη συμπλοκή αλλοδαπών - Διερευνώνται εναντίον τους 6 αδικήματα - Δείτε φωτογραφίες

To ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνά τα αδικήματα της 1. Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 2. Συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, 3. Πρόκλησης τραυματισμού, 4. Πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, 5. Παράνομης συνάθροισης, και 6. Οχλαγωγίας, που διαπράχθηκαν στις 10 Μαρτίου 2023, στην επαρχία Λεμεσού.

Φωτογραφιές 19 συνολικά προσώπων, που φαίνονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, δίνονται στη δημοσιότητα, ως προς την υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών για εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση του εν λόγω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 22805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής, με τη συμμετοχή των 27 μελών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, των χωρών της περιοχής, των χωρών του Κόλπου και της Ινδίας, στις 23 Απριλίου του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE