Κρήτη: Τσακώθηκε με τον πατέρα του και τον πυροβόλησε

Κρήτη: Τσακώθηκε με τον πατέρα του και τον πυροβόλησε

Ο καυγάς ανάμεσα στον 72χρονο πατέρα και τον 29χρονο γιο του ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης και ο νεαρός πυροβόλησε εναντίον του με αεροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Τον ίδιο του τον πατέρα πυροβόλησε ένας νεαρός μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν λόγω προσωπικών διαφορών στο σπίτι τους σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Πλατανιά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά!

Ο καυγάς ανάμεσα στον 72χρονο πατέρα και τον 29χρονο γιο του ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης και ο νεαρός πυροβόλησε εναντίον του με αεροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Ο 29χρονος επίδοξος πατροκτόνος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Νέας Κυδωνίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ το αεροβόλο που χρησιμοποίησε βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE