ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεκδικεί θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ ο Γιάννης Καρούσος

Διεκδικεί θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ ο Γιάννης Καρούσος

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μια θέση στην ανώτατη ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού έκανε γνωστή ο τέως Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρούσος ανέφερε ότι δηλώνει παρών στην νέα προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού αλλά δεν ξεκαθάρισε τι θέση θα διεκδικήσει.

«θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και μόνο αφού ολοκληρώσω έναν κύκλο επαφών με τη βάση, τα μέλη και φίλους της παράταξης μας σε ολόκληρη την Κύπρο», επεσήμανε.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

«Όπως έχω ήδη τοποθετηθεί δημόσια, θα δηλώσω παρών στην νέα προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού. Θα διεκδικήσω μια θέση στη Ανώτατη ηγεσία της παράταξης, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και μόνο αφού ολοκληρώσω έναν κύκλο επαφών με τη βάση, τα μέλη και φίλους της παράταξης μας σε ολόκληρη την Κύπρο.

Θέλω να τους ακούσω και να ανταλλάξω απόψεις μαζί τους.

Πιστεύω ότι για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αλλαγή που ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου στην ηγεσία της παράταξης χρειάζονται άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι ικανά, αποτελεσματικά, έχουν όρεξη για δουλειά, είναι κοντά στη βάση, μα πάνω από όλα αγαπούν την παράταξη μας και τη νοιάζονται.

Αυτές τις ημέρες συνεχίζω τις επαφές μου και την επικοινωνία με τα μέλη σε όλες τις γωνίες τις Κύπρου για να ακούσω από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, δηλαδή τη βάση της παράταξης μας.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top