Γιατί το έκανες αυτό βρε Γιάνη…. Δείτε την στιλιστική... ασάφεια του Βαρουφάκη

Γιατί το έκανες αυτό βρε Γιάνη…. Δείτε την στιλιστική... ασάφεια του Βαρουφάκη

Ένα εμπριμέ πουκάμισο επέλεξε ο Γιάνης Βαρουφάκης για να παρουσιαστεί σήμερα στη Βουλή. Και παρότι η, ασυνήθιστη στα κοινοβουλευτικά χρονικά, επιλογή του συγκεκριμένου πουκαμίσου απέσπασε πλήθος σχολίων, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώην υπουργός προτίμησε τη... στιλιστική ασάφεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το... ροζουλί πουκάμισο με το οποίο εμφανίστηκε ο Γ. Βαρουφάκης προκειμένου να ακούσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να καλύπτει πλήρως για το περιβόητο Plan B, προκάλεσε αμέσως «τσουνάμι» σχολίων, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι χαρακτηριστικό πως την εμφάνιση του πρώην υπουργού Οικονομικών δεν άφησε ασχολίαστη ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέγοντας από το βήμα της Βουλής: «Ο κ. Βαρουφάκης μπορεί να έχει κάνει λάθη, όπως όλοι μας. Μπορεί να έχει ευθύνες. Μπορείτε να τον κατηγορείτε όσο θέλετε για το πολιτικό του σχέδιο για τις δηλώσεις που έκανε για το ότι δεν φοράει καλόγουστα πουκάμισα και για το ότι πηγαίνει και κάνει διακοπές στην Αίγινα. Μπορείτε να τον κατηγορείτε γι΄αυτά δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είναι λαμόγιο όμως! Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι έκλεβε τα λεφτά του ελληνικού λαού! Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είχε σχέδιο μυστικό να οδηγήσει τη χώρα στα βράχια!».

Ωστόσο η σημερινή εμφάνιση του πρώην υπουργού δεν ήταν η μόνη που κάνει εντύπωση στην σύντομη μέχρι τώρα πολιτική του καριέρα. Τα πουκάμισα, οι μπλούζες ή τα σακάκια με τα οποία επιλέγει να εμφανιστεί κάθε φορά σχεδόν ποτέ δεν περνούν απαρατήρητα, ενώ έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως ακόμη και από τον διεθνή τύπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE